Erkenningen en certificeringen

Interactie is een professioneel congresorganisatiebureau (PCO). De meerwaarde van een PCO ligt voor de opdrachtgever in de garanties die zo'n bedrijf kan bieden op het gebied van kwaliteit van dienstverlening en bekwaamheid van het personeel. Daarnaast kan de klant bij een PCO, zoals Interactie, vertrouwen op waarborg van continuïteit en bepalingen omtrent het maken en bevestigen van afspraken met opdrachtgevers.

Organisatie- en Congresbureau Interactie en/of Interactie Opleidingen bv zijn lid van en/of in het bezit van de volgende erkenningen:

GAIA

GAIA staat voor Gemeenschappelijke Accreditatie Internet Applicatie. GAIA ondersteunt het proces rondom accrediteren en herregistreren.

Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden

Het Kwaliteitsregister V&V is een online registratiesysteem, waarin verpleegkundigen en verzorgenden kunnen bijhouden wat zij doen aan deskundigheidsbevordering. Het register is via internet altijd en overal bereikbaar.

Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

crkbo

Interactie Opleidingen bv is een onderdeel van Organisatie- en congresbureau Interactie en is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).

Wanneer een onderwijsinstelling is ingeschreven in het register, dan is die instelling daardoor een erkende instelling als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn.

Lees meer

Kenniscentrum ECABO

ECABO zorgt dat het bedrijfsleven de medewerkers krijgt die het nodig heeft. Hieronder treft u een overzicht aan van opleidingen waarvoor Organisatie- en Congresbureau Interactie erkend is als leerbedrijf.

Lees meer

Professioneel Congres organisatiebureau (PCO)

Interactie is een professioneel congresorganisatiebureau (PCO). De meerwaarde van een PCO ligt voor de opdrachtgever in de garanties die zo'n bedrijf kan bieden op het gebied van kwaliteit van dienstverlening en bekwaamheid van het personeel.

Daarnaast kan de klant bij een PCO, zoals Interactie, vertrouwen op waarborg van continuïteit en bepalingen omtrent het maken en bevestigen van afspraken met opdrachtgevers.

Mijn Interactie

Contact

Interactie Groep
Horapark 9, 6717 LZ Ede
T. 0318 - 693 501
Routebeschrijving

E-mail
info@interactiegroep.nl
Algemeen contactformulier
Personeel

Social Media