Bedrijfspartners

Samenwerking met Interactie: een ervaring in ieders belang
Bij een congres is een juist afgewogen samenspel tussen bedrijven, deelnemers en opdrachtgevers essentieel. Immers; belangen en doelstellingen kunnen uiteenlopen. Regelgeving verandert. Interactie weet altijd de juiste balans te vinden.

Onze aquisiteur Achraf Ftatchi vertelt u graag de mogelijkheden.

Belang voor de deelnemer

Voor de deelnemer gaat het met name om het uitwisselen van kennis. Dat kan ook informatie zijn die wordt verkregen bij stands, in hospitality rooms, uit informatiebrochures of in sponsored sessions. Wij evalueren van iedere bijeenkomst de waardering van en voor de bedrijfspartners.

Bij voorkeur levert aanwezigheid accreditatiepunten op en is deelname mogelijk tegen acceptabele kosten. Niet alleen door BTW-vrijstelling op de inschrijfkosten, maar ook door bijdragen van bedrijfspartners. Dit stelt wel eisen aan de invulling.

Gelukkig is Interactie gespecialiseerd in geaccrediteerde scholing, waarbij CGR en andere reclameregelgeving worden gerespecteerd.

Belang voor de opdrachtgever

Voor de opdrachtgever is het van belang dat financiële risico’s worden beperkt en er aantrekkelijke prijzen voor deelnemers mogelijk zijn. Dat vergroot de kans op meer deelnemers. Verder is de bijeenkomst pas compleet als ook belangrijke bedrijven participeren en het inhoudelijk programma verder aanvullen. Dat kan door zorgvuldige samenwerking. Interactie regelt de acquisitie van sponsors en adverteerders. Wij wijzen u op eventuele risico’s voor accreditatie en andere regelgeving. Contracten worden gesloten en inkomsten bewaakt. Zo kunnen kosten voor deelnemer en opdrachtgever acceptabel blijven.

Belang voor de sponsor

Voor bedrijven lopen de kosten om professionals in hun werkomgeving te bezoeken steeds verder op. Vanwege regelgeving is het voor bedrijven steeds lastiger om zelf geaccrediteerde nascholing te organiseren. BTW-regels hebben het nog lastiger gemaakt. Daarom is het van belang op andere relevante momenten in contact te komen met de doelgroep.

Interactie heeft grote ervaring in het zoeken naar oplossingen. Een scala aan mogelijkheden zijn voorhanden. Van stands tot hospitality rooms, van ontbijtsessies tot awards, van congrestas tot advertentie in het programmaboek. Steeds binnen de ruimte van regelgeving. Ook exclusieve bijeenkomsten zijn mogelijk. Uit evaluaties en sponsormeetings is gebleken dat Interactie de juiste contacten weet te leggen.

Onze werkwijze

Interactie vertaalt de inhoud van het programma en de behoeften van de deelnemers in kansen voor opdrachtgevers en sponsors. Ons acquisitieteam weet via het uitgebreide netwerk in diverse sectoren altijd het juiste samenspel tussen deelnemer, opdrachtgever en sponsor tot stand te brengen. Acquisitie is maatwerk. En met Interactie is dat een ervaring in ieders belang.

Mijn Interactie

Contact

Interactie Groep
Horapark 9, 6717 LZ Ede
T. 0318 - 693 501
Routebeschrijving

E-mail
info@interactiegroep.nl
Algemeen contactformulier
Personeel

Social Media