Webdesign

Het hart van uw organisatie is een interactieve en goed toegankelijke website. Met behulp van de door ons speciaal ontwikkelde tools kunt u iedere groep in uw organisatie definiëren en kunt u kiezen voor optimale communicatie met leden/cliënten of doelgroepen. Met een eigen inlogcode krijgt u toegang tot het beschermde deel van de website. Alle websitevarianten -van webshop tot inschrijfmodule- worden op maat gebouwd, waarbij alle soorten betaalmiddelen worden ondersteund. Bestuur en ook commissies/afdelingen kunnen hun achterban makkelijk raadplegen en zijn laagdrempelig bereikbaar. Potentiële en nieuwe leden/cliënten worden voorzien van goede en volledige informatie. Van een administratie op papier ontwikkelen wij voor u een papierloos back-office.

Interactie heeft zelf een hoogwaardige webserver waar websites gehost worden voor onze klanten. Hierbij zijn dataverkeer, harde schijfruimte, technisch onderhoud, databases, applicatiebeheer, back-ups en statistieken inbegrepen.
Daarbij zijn de volgende voordelen te benoemen:

  1. De opdrachtgever heeft geen omkijken naar de technische aspecten van de nieuw te ontwikkelen websites.
  2. Het voordeel van het hosten van meerdere websites op de server van Interactie is dat alle websites van een bepaalde opdrachtgever gebruik kunnen maken van gekoppelde databases zodat alle informatie gelijk is aan elkaar.
  3. Hiernaast is het mogelijk om de websites te voorzien van een SSL certificaat waardoor gegevens veilig over het internet verzonden kunnen worden. Veel gebruikers van digitaal inschrijven maken bezwaar tegen onbeveiligde inschrijvingslijnen. Dit is tegenwoordig een veel voorkomende beveiligingsmaatregel bij webwinkels, e-learning portals en online ledenadministraties.

Mijn Interactie

Contact

Interactie Groep
Horapark 9, 6717 LZ Ede
T. 0318 - 693 501
Routebeschrijving

E-mail
info@interactiegroep.nl
Algemeen contactformulier
Personeel

Social Media