Blijf op de hoogte!

Interactie biedt alles wat u nodig heeft op het gebied van congresorganisatie, verenigingsmanagement, vergaderservice en webdesign & hosting.

Deze blog bieden wij graag als extra dienst om u te voorzien van informatie omtrent onze diensten. Middels handige tips voorzien wij u van inhoud die u in staat stelt het maximale uit uw events te halen.

Onderaan elk artikel kunt u een reactie plaatsen, om uw gedachten over het artikel kenbaar te maken. Wij horen graag van u!

Lente: het jaargetijde van leven, bloei en een verse start

Lente – het jaargetijde van leven, bloei en een verse start. In ons geval ging dit gepaard met de lancering van een nieuwe website. En hoe beter een nieuwe website in te luiden dan een verslaglegging van het succesvolle internationale EMCAP-congres dat wij afgelopen maart hebben georganiseerd.

Om bij het begin te beginnen. EMCAP staat voor Erasmus MasterClass on Anesthesia and Perioperative Care, een congres dat om het jaar wordt georganiseerd in samenwerking met het Eramus Medisch Centrum. Uiteraard in Rotterdam, een wereldstad en een van de go-to cities in 2014 volgens Rough Guide and The New York Times!

Voor deze versie van de Masterclass werd er gekozen voor het gloednieuwe NHow hotel, gesitueerd op de kop van Zuid. Zo nieuw zelfs, dat de dag voor ons congres de officiële opening plaatsvond. Enigszins spannend, maar na een hevig feest, was alles op de ochtend van 28 maart tip top in orde en konden al onze (internationale) gasten op gepaste manier ontvangen worden.

Met grotendeels sprekers uit de EU en zelfs een tweetal die de grote oceaan overstaken om hun kennis te delen, hebben wij twee dagen gevuld met een overzicht van anesthesie en per-operatieve zorg bij de patient met orgaanfalen die bij alle deelnemers goed in de smaak viel. Om de eerste dag goed af te sluiten zijn wij de brug overgestoken om vanaf restaurant Prachtig uit te kunnen kijken op een nachtelijk verlichte Maas.

restaurant

De zaterdag werd besloten met een komische samenvatting van de behandelde stof door twee leden van het inhoudelijk comité. Na twee volle dagen ging iedereen verzadigd weer naar huis en staan wij alweer klaar voor de volgende editie in 2016!

Totaal vernieuwde website!

De Interactie Groep heeft haar website totaal vernieuwd. De belangrijkste punten zijn de sterk verbeterde vindbaarheid van het congresaanbod, een koppeling met nieuwsbrieven voor congresaankondigingen en de mogelijkheid om direct een domeinnaam te bestellen. Daarnaast is deze website ook geoptimaliseerd voor mobiel gebruik.

Responsive: ook perfect op tablets en smartphones

Het is niet langer meer noodzakelijk om een mobiele versie van de website te bezoeken, deze nieuwe website schaalt volledig mee met het scherm (mobiele telefoon, tablet, pc, etc.) dat u gebruikt. 'Responsive' noemen wij dat; probeer het eens uit!

Doe de CoCOS Scan!

Bent u als potentiële opdrachtgever benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Doe dan de CoCOS Scan!

Mythen, Missers en Maatwerk

Elk jaar organiseert Interactie een aantal MMM-congressen. MMM staat voor Mythen, Missers en Maatwerk, bij sommige congressen aangevuld met een vierde M, namelijk Meesterwerk. Het begon allemaal met Mythen, Missers en Maatwerk: Infectieuze Bedreigingen, dat nu al tien jaar een begrip op het gebied van infectiepreventie is.

Naast Infectieuze Bedreigingen zijn er in de loop der jaren diverse onderwerpen bijgekomen. Nu worden er ook MMM-congressen gehouden over o.a. Reizigersgeneeskunde, circulatie en beademing.

Afgelopen 17 april was het onderwerp Beademing aan de beurt. In Congrescentrum de Werelt te Lunteren werden de deelnemers op de hoogte gebracht over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van o.a. ECMO, voeding bij beademen en NIV.

Na een dag vol informatie, stonden de pendelbussen al klaar om de OV-gangers naar het station te vervoeren… echter deze bleven leeg! Het was zulk mooi lenteweer, dat iedereen een boswandeling naar het station verwelkomde. Helaas, geen volle pendelbussen, wel een mooie service van het congres.

En wij… wij maken ons alvast klaar voor de volgende Mythen, Missers en Maatwerk: Infectieuze Bedreigingen op 3 september. Tot dan!

Mijn Interactie

Contact

Interactie Groep
Horapark 9, 6717 LZ Ede
T. 0318 - 693 501
Routebeschrijving

E-mail
info@interactiegroep.nl
Algemeen contactformulier
Personeel

Social Media